Hva er en klasse A-forseelse i NY?
Hva er en klasse A-forseelse i NY?

Video: Hva er en klasse A-forseelse i NY?

Video: Hva er en klasse A-forseelse i NY?
Video: When a Surgery Goes Wrong — Abdominal Fistula 2024, April
Anonim

Misdemeanor Straffeutmåling i New York

Klasse A forseelser : opptil 364 dager i fengsel og/eller en bot på $1 000 (eller det dobbelte av beløpet tiltalte tjente på forbrytelsen), eller. Klasse B forseelser : opptil tre måneder i fengsel og/eller en bot på $500 (eller doble tiltaltes gevinst)

Spørsmålet er også, vil jeg gå i fengsel for en klasse A-forseelse?

EN forseelse er vanligvis straffet med en fengsel straff på høyst ett år, og en bot på et visst beløp. Dette ville vanligvis være for en Klasse A forseelse , siden det generelt er det mest alvorlige nivået av forseelse . Forseelser Dommer blir imidlertid oftest fullbyrdet i et lokalt eller fylke fengsel.

For det andre, hva er en klasse B-forseelse i NY? Forseelser i New York er delt inn i 3 klasser : Klasse EN forseelser , Klasse B forseelser , og uklassifisert forseelser . Klasse B forseelser : Klasse B forseelser straffes med inntil 90 dager i fengsel. Eksempler av Klasse B forseelser inkludere prostitusjon, trakassering i 1st grad, og ulovlig forsamling.

På samme måte spør folk, hva er verre forseelse klasse A eller B?

EN klasse EN forseelse er den mest alvorlige, med en strafferamme på opptil 1 år i fengsel og en bot på $4 000. Klasse B risikerer opptil 6 måneder i fengsel og en bot på opptil 2000 dollar klasse C står overfor en bot på $500 og ingen fengsel.

Forsvinner forseelser i NY?

En straffedom som f.eks forseelse forblir på rekorden din for alltid i New York Stat. NY gjør det ikke fjerne domfellelser.

Anbefalt: