Hva betyr det hvis en jente krysser bena?
Hva betyr det hvis en jente krysser bena?

Video: Hva betyr det hvis en jente krysser bena?

Video: Hva betyr det hvis en jente krysser bena?
Video: The Canary Room Season 5 Episode 7 - A Visit to Lee Westerman 2024, Kan
Anonim

Krysset ben kan bety , hun er føler meg trøtt og dette er bare å lindre litt ryggspenning. Den kan bety at han er det kjeder seg, og prøver å ikke se opplagt ut. Den kan bety at hun er øver henne "sexy" holdning. Med mindre du kjenner en person veldig, VELDIG GODT, ikke anta noe bare på grunn av kroppsbevegelsene deres.

Dessuten, hva betyr det når noen krysser beina?

Krysser bena , som krysse armer, indikerer en defensiv holdning. Mens arm- kryssing er et ubevisst forsøk fra en person på å beskytte hans vitale organer- de hjerte og de lunger, krysser bena er et forsøk på å beskytte de genitalier.

På samme måte, hva betyr det når en kvinne krysser armene? Når noen krysser deres våpen , vanligvis midler at de er stengt for argumenter. Ved å krysse våpen , en barriere er satt foran kroppen, som en slags beskyttelse.

Videre, hva betyr det når en kvinne viser deg føttene sine?

Når en kvinne er seksuelt tiltrukket av du herføtter gjør snakket. Krysset føtter eller føtter gjemt under henne kropp, det er et nei. Menn på den annen side signaliserer ikke seksuell tiltrekning med sine føtter , se etter underdanig oppførsel – et hode vippe og lene seg fremover midler han er interessert.

Hva betyr det når en fyr krysser beina?

Imidlertid er det kunne også bare være en pekepinn på de persons karakter, som enten er sjenanse eller mangel på selvtillit. Noen ganger også, selv om det ikke er så vanlig, kryssing av bena mens du står enkelt midler at noen har veldig lyst til å tisse. Noen ganger krysser folk deres bena bare fordi de føler seg kalde.

Anbefalt: