Kan en tvilling bli født for tidlig?
Kan en tvilling bli født for tidlig?

Video: Kan en tvilling bli født for tidlig?

Video: Kan en tvilling bli født for tidlig?
Video: TRICK ELLER BEHANDLINGSVEJLEDNING UDFORDRING | Vi er The Davises 2024, Kan
Anonim

I sjeldne tilfeller, men tvilling babyer blir født til forskjellige tider totalt. Hvis en tvilling er født for tidlig , kan helsepersonell prøve å beholde de resterende tvilling så lenge som mulig for det som er kjent som en forsinket intervalllevering, ifølge Center for Loss In Multiple Births.

På samme måte spør folk, hva anses som prematurt for tvillinger?

Det er bevis på at preemie tvillinger gjør det bedre enn single i samme svangerskapsalder, legger de til. En fulltids graviditet varer i 39 uker, mens babyer født mellom 28 og 31 uker er regnet som "veldig prematurt." Babyer født mellom 24 og 27 ukers svangerskap er "ekstremt premature."

På samme måte, hva er den lengste tiden mellom fødselen av tvillinger? Hvis tid span mellom fødslene er bekreftet å være 87 dager, spennet på tid vil bryte Guinness World Record-tittelen for lengste intervallet mellom fødsel av tvillinger . Den rekorden holdes av Peggy Lynn fra Huntingdon, Pennsylvania, som ga fødsel til datteren Hanna og sønnen Eric med 84 dagers mellomrom mellom 1995 og 1996.

For det andre, hvorfor blir tvillinger født for tidlig?

Bare det å bære flere babyer øker risikoen for tidlig fødsel, så det er viktig at vordende mødre til tvillinger eller flere kjenner symptomene og oppsøker passende medisinsk behandling. I noen tilfeller kan det suspenderes, men når det ikke kan, vil babyene bli født for tidlig og Født tidlig.

Hva skjer hvis tvillinger blir født ved 32 uker?

Tvillinger født i 32 uker : Utsikter og spesiell omsorg. Din tvillinger er vurdert Født for tidlig hvis du føder før 37 uker av svangerskapet er fullført (37+0 uker ). Tvillinger født ved 32 uker anses som moderat til sent premature, noe som betyr at du har nådd en stor milepæl. De er ikke lenger vurdert Født veldig tidlig

Anbefalt: