Fremmer Bibelen fysisk avstraffelse?
Fremmer Bibelen fysisk avstraffelse?

Video: Fremmer Bibelen fysisk avstraffelse?

Video: Fremmer Bibelen fysisk avstraffelse?
Video: Gjennom Bibelen: Lese- og studieplan gjennom Mosebøkene 2024, April
Anonim

I så fall hevdet Magazu-familien, i likhet med Thaing, at bibel godtar bruken av fysisk avstraffelse , som siterer Ordspråkene 13:24: "Den som sparer sin stav, hater sin sønn, men den som elsker ham, tukter ham i god tid."

Dessuten, hva tror kristne om fysisk avstraffelse?

Kristen argumenter for kapital avstraffelse Noen kristne argumentere for at kapital avstraffelse bidrar til å opprettholde orden og vern i samfunnet. De ville si dette fordi: Bibelen fastsetter dødsstraff for noen forbrytelser, så det må være akseptabelt for Gud. Dette blir ofte sett på som gjengjeldelse.

I tillegg, hva sier Bibelen om å slå foreldrene dine? Dessuten det sier , 'Den som forbanner hans far eller mor skal drepes» (2. Mosebok 21:17). Og dessuten det sier , 'Enhver som forbanner Gud, skal bære sin synd' (3 Mosebok 24.

hva sier Bibelen om dødsstraff?

1. Mosebok 2 og 9 I skapelsesberetningen i 1. Mosebok (1. Mosebok 2:17) sier Gud til Adam: "Men av kunnskapens tre om godt og ondt skal du ikke spise av det, for den dagen du spiser av det, skal du sikkert dø." I følge Talmud er dette verset en dødsstraff.

Hva sier Bibelen om å spare stangen?

spar stangen og skjemme bort barnet. Disiplin er nødvendig for god oppdragelse, som i Hun lar Richard slippe unna med alt- spar stangen , du vet. Dette ordtaket vises i bibel (Ordspråkene 13:24) og kom inn i praktisk talt alle ordspråkssamlinger. Det refererte opprinnelig til fysisk avstraffelse.

Anbefalt: