Hvordan holder du sabbatsdagen hellig LDS?
Hvordan holder du sabbatsdagen hellig LDS?

Video: Hvordan holder du sabbatsdagen hellig LDS?

Video: Hvordan holder du sabbatsdagen hellig LDS?
Video: Fermeture du sabbat 2024, Kan
Anonim

I følge disse versene, hva skal vi gjøre for å holde sabbatsdagen hellig ? (Vi bør gå til bønnens hus, hvile fra vårt arbeid, betale våre andakter, ofre offergaver og sakramenter, bekjenne våre synder, tilberede våre måltider med enkelthet i hjertet, faste og be.)

Av dette, hva gjør du på sabbatsdagen LDS?

  • Hold sabbaten hellig. Det er et av Herrens grunnleggende bud som vi ser så mye brudd på i verden i dag.
  • Hold deg ubesmittet fra verden.
  • Gå til bedehuset.
  • Hvil fra vårt arbeid.
  • Planlegg riktig for Herrens dag.

Spørsmålet er deretter, hva anses å bryte sabbaten? Sabbat Vanhelligelse er unnlatelse av å overholde Bibelen Sabbat , og er vanligvis regnet som en synd og et brudd på en hellig dag i forhold til enten det jødiske sabbat (Fredag solnedgang til lørdag kveld), den Sabbat i syvendedagskirker, eller til Herrens dag (søndag), som er anerkjent som den kristne Sabbat

Foruten ovenfor, er det OK å trene på sabbaten?

Til trening eller ikke trening på Sabbat er et personlig valg. Avgjørelsen er mellom deg og Gud, og det er ingens sted å dømme. Jeg tror Bibelen har det siste ordet om denne saken i 1. Korinterbrev 10:31: Enten dere derfor spiser eller drikker, eller hva dere enn gjør, gjør alt til Guds ære.

Hvorfor endret sabbaten seg fra lørdag til søndag LDS?

Kort sagt, å holde Sabbat dag hellig» betyr å slutte eller hvile fra ukens verdslige arbeid og bruke den angitte dagen til å tilbe Gud og gjøre godt mot våre medmennesker. Det er en dag for åndelige gjerninger og forfriskning sammenlignet med andre dagers sekulære prestasjoner.

Anbefalt: