Hvordan uttaler sørlendinger olje?
Hvordan uttaler sørlendinger olje?

Video: Hvordan uttaler sørlendinger olje?

Video: Hvordan uttaler sørlendinger olje?
Video: Olje gjorde Norge til et av verdens RIKESTE land - Men hvordan? 2024, Kan
Anonim

I USA., olje uttales vanligvis som to stavelser i nordøst. lydklippet der er av tostavelsen uttale . forekommer noen ganger i 'time' og 'håndkle'. D, men i sør '' olje '' uttales på samme måte som ''alle'' ikke uttales [ olje ].

På samme måte, hvordan uttaler sørlendinger ord?

Sør Uttale sørlendinger ikke si jeg eller se slik du gjør. Det er mer en aah med en kort "a"-lyd. Vi sier også mah for ord min, også med den korte "a." Så, for eksempel, kan du høre "Aah ha en aah-lash in mah aah" (jeg har en øyenvippe i mitt øye).

Deretter er spørsmålet, hva heter sørlendinger? Sørlending eller Sørlending kan referere til: En person fra den sørlige delen av en stat eller et land; for eksempel: Hvit Sørlendinger , ofte bare kalt sørlendinger , europeisk-amerikanske folk fra Sør-USA som identifiserer seg som sådan.

Vet også, hvordan sier sørlendinger New Orleans?

Du har kanskje hørt den riktige måten å uttale New Orleans er "NAW-lins", men lokalbefolkningen vil fortelle deg at det ikke er tilfelle. " Ny Or-LEENZ, " med en lang E-lyd, er også utenfor merket. De fleste lokalbefolkningen velger det enkle " Ny OR-lins," og noen til og med si det med fire stavelser: " Ny AHL-lee-ins.

Hvordan uttaler du Maeve?

Uttale: MAY-eev, MAYV, ae uttales som ay.

Anbefalt: