Når begynner skolen i Japan?
Når begynner skolen i Japan?

Video: Når begynner skolen i Japan?

Video: Når begynner skolen i Japan?
Video: Японский трюк для похудения: сделайте живот плоским и сожгите жир всего за 5 минут в день 2024, April
Anonim

Start av Skole År

De japansk skole året begynner i april. Den første terminen går til rundt 20. juli, når sommerferien begynner. Barna kommer tilbake til skole i begynnelsen av september for andre semester, som varer til ca. 25. desember. Den siste semesteret begynner tidlig i januar og fortsetter til slutten av mars.

Ved siden av dette, hvor lang er en skoledag i Japan?

Generelt må barna være kl skole innen 08:45. Skole slutter rundt 15:15, så de må være inne skole i omtrent seks og en halv time hver dag fra mandag til fredag. Imidlertid deltar de fleste barn også etter- skole klubber, og mange går også på juku (cram skole ) om kvelden for å studere ekstra.

Videre, når begynner skolen i Amerika? De skole dag i grunnskolen og høyskolen skoler kan variere, men går vanligvis fra 08.00 til 15.00 eller 15.30, med en time til lunsj.

Derav, når begynner skolen i Kina?

07:30 til 17:00.

Når begynner skolen i Spania?

Skole Timer inn Spania skole timer varierer fra skole til skole , men er vanligvis fra kl. 09.00 til kl. 16.00 med én times pause til lunsj, selv om et økende antall skoler ikke ha lunsjpause og avslutte klasser klokken 14.00. Leksjonene er vanligvis delt inn i undervisningsperioder på 45 minutter.

Anbefalt: