Hva er Addie-modellen for trening?
Hva er Addie-modellen for trening?

Video: Hva er Addie-modellen for trening?

Video: Hva er Addie-modellen for trening?
Video: Основы HR: модель ADDIE 2024, April
Anonim

ADDIE modell . De ADDIE modell er den generiske prosessen som tradisjonelt brukes av instruksjonsdesignere og opplæring utviklere. De fem fasene - Analyse, Design, Utvikling, Implementering og Evaluering - representerer en dynamisk, fleksibel retningslinje for å bygge effektiv opplæring og ytelsesstøtteverktøy.

Hva er de fem trinnene i Addie-treningsprosessmodellen?

Addie er et akronym for de fem stadiene i en utviklingsprosess: Analyse , Design utvikling, Gjennomføring , og Evaluering . ADDIE-modellen er avhengig av at hvert trinn gjøres i gitt rekkefølge, men med fokus på refleksjon og iterasjon.

Man kan også spørre seg, hva er Addie-modellen i utdanning? I mange år nå har både lærere og instruksjonsdesignere brukt ADDIE Instructional Design (ID) metode som rammeverk i design og utvikling pedagogisk og treningsprogrammer. ADDIE ” står for analysere, designe, utvikle, implementere og evaluere.

Med tanke på dette, hva er Addie Kirkpatrick-modellen?

ADDIE modell . De ADDIE modell er en instruksjonsdesignmetodikk. metodikk, er bygget rundt trinnene analyse, design, utvikling, implementering og evaluering . De ADDIE opplæring modell ligner på Kirkpatrick modell ved at den bruker en strukturert prosess for å evaluere treningsprogrammer.

Hva er det første trinnet i Addie-treningsprosessen?

ADDIE-metoden for instruksjonsdesign består av fem faser som trenere og instruksjonsdesignere kan bruke til å planlegge og implementere opplæring. Trinnene i prosessen er analysere, designe, utvikle, implementere og evaluere.

Anbefalt: