Hva skjer i 1. akt Scene 2 av stormen?
Hva skjer i 1. akt Scene 2 av stormen?

Video: Hva skjer i 1. akt Scene 2 av stormen?

Video: Hva skjer i 1. akt Scene 2 av stormen?
Video: Macbeth Summary (Act 1 Scene 2) - Nerdstudy 2024, Kan
Anonim

Sammendrag og Analyse Handling JEG: Scene 2 . Scene 2 åpner på øya, med Prospero og Miranda som ser på skipet mens det blir kastet av stormen. Han forteller også Miranda at hun er uvitende om arven sin; Deretter forklarer han historien om hennes førstefødselsrett og om deres liv før de kom til øya.

Med tanke på dette, hva skjer i akt 2 av The Tempest?

Sammendrag og Analyse Handling II: Scene 2 . Scenen åpner med at Caliban forbanner Prospero. Når han hører noen nærme seg, antar Caliban at det er en av Prosperos ånder, og kommer for å torturere ham igjen. Caliban faller til bakken og trekker kappen over kroppen, og lar bare føttene stikke ut.

For det andre, hva skjer i 2. akt. Scene 2 av stormen? De Tempest Act 2 , Sammendrag av scene 2 . På en annen del av øya er Caliban opptatt med å hente ved og forbanne Prospero for de slemme tingene han gjør mot Caliban, som å sende ånder for å plage ham mens han jobber. Så bestemmer han at Calibans deformerte form ganske enkelt er den til en innfødt øyboer som nylig ble truffet av lynet.

På samme måte, hva skjer i 1. akt. Scene 1 av The Tempest?

De Storm , Akt 1 , Scene 1 : Shipwreck Enter en skipsfører og en båtsmann. Skipsføreren ber båtsmannen om å røre sjøfolkene i frykt for at de skal gå på grunn. Gå inn Alonso kongen, Antonio hertugen av Milano, Gonzalo og Sebastian. Båtsmannen advarer mennene om å holde seg under dekk.

Hva skjer i begynnelsen av stormen?

Dette åpning scenen inneholder absolutt opptog, i form av den hylende stormen (« storm ” av stykkets tittel) kaster det lille skipet rundt og truer med å drepe karakterene før stykket i det hele tatt har begynt. For eksempel begynner stykket med en "lyd av torden og lyn" (sceneretning).

Anbefalt: