Hva påvirket hinduismen?
Hva påvirket hinduismen?

Video: Hva påvirket hinduismen?

Video: Hva påvirket hinduismen?
Video: Hinduism Introduction: Core ideas of Brahman, Atman, Samsara and Moksha | History | Khan Academy 2024, Kan
Anonim

Hinduisme og buddhismen utøvde en enorm innflytelse om sivilisasjonene i Sørøst-Asia og bidro sterkt til utviklingen av en skriftlig tradisjon i det området. Omtrent begynnelsen av den vanlige epoken kan indiske kjøpmenn ha bosatt seg der og brakt brahmaner og buddhistiske munker med seg.

Folk spør også hvordan hinduismen påvirker folks liv?

Virkningen av Hinduisme i vår liv er tung. Det får oss definitivt til å tro på karma (det som går rundt, kommer rundt), og derfor vil dette få oss til å tenke to ganger før vi begår en handling som er dårlig. Det lærer oss å være vegetarianer for å være "rene". Det hjelper oss sikkert medisinsk og åndelig.

Vet også hvordan hinduismen påvirket buddhismen? Ønske er lidelse - Hinduisme og etterhvert buddhisme lærer at begjær fører til lidelse og fjerning av begjær fører til opphør av lidelse. Kosmologi og verdenssyn - Begge religionene deler konseptet om flere himler og helvete.

Også å vite er, hvilke religioner påvirket hinduismen?

Hinduisme er nært beslektet med andre indianere religioner , inkludert buddhisme, sikhisme og jainisme.

Hvor er hinduismen mest innflytelsesrik i dag?

Hinduisme er den tredje største religionen i verden etter kristendommen og islam. For tiden er India og Nepal de to hindu majoritetsland. De fleste hinduer finnes i asiatiske land.

Anbefalt: