Kan du bruke en kalkulator på den selektive påmeldingstesten?
Kan du bruke en kalkulator på den selektive påmeldingstesten?

Video: Kan du bruke en kalkulator på den selektive påmeldingstesten?

Video: Kan du bruke en kalkulator på den selektive påmeldingstesten?
Video: ATI TEAS Math Calculator TIPS & TRICKS 2024, Kan
Anonim

For å prøve det, klikk på punktet kalkulator knappen for begge selektiv påmelding videregående skoler eller akademiske sentre, og nettstedet vil omdirigere du til deres beregningsside. En gang på beregningssiden, du kan skriv inn elevens persentiler for både matematikk og lesing på NWEA MAP test.

På samme måte kan man spørre seg, hvor mange poeng kan du få på den selektive påmeldingstesten?

900

Videre, hvordan kommer du inn i en selektiv påmelding på videregående? Til komme inn på en selektiv påmelding videregående skole , elevene trenger tre ting: gode karakterer i 7. klasse, en høy score på deres NWEA MAP-eksamen, og en høy score på Selektiv påmelding videregående skole Opptaksprøve (SEHS). Hver av disse tre betegnelsene er verdt 300 poeng, med totalt 900 poeng tilgjengelig.

Også å vite er, hva vil være på den selektive påmeldingstesten?

Om Selektiv opptaksprøve Dette eksamen er for studenter som søker opptak til en av ti Selektiv påmelding Videregående skoler som har oppnådd minst 24% i lesing og matematikk på kartet test . Hoved eksamensprøver 'kjernekunnskap': lesing, språk, ordforråd og matematikk.

Hvilke karakterer trenger du for å komme inn på Lane Tech?

Lane Tech College Prep High School er en topprangert, offentlig magnetskole som ligger i Chicago, IL. Den har 4 194 studenter i karakterer 7-12 med et elev-lærerforhold på 21 til 1. I følge statlige testresultater, 88 % av studentene er minst dyktig i matte og 87 % i lesing.

Anbefalt: