Godtar høyskoler kredittgjenoppretting?
Godtar høyskoler kredittgjenoppretting?

Video: Godtar høyskoler kredittgjenoppretting?

Video: Godtar høyskoler kredittgjenoppretting?
Video: Credit recovery: A second chance or a second-rate education? | IN 60 SECONDS 2024, Kan
Anonim

Mange videregående skoler tilbyr kredittgjenvinning eller kredittinnhenting programmer for studenter å motta kreditt for et kurs de tidligere mislyktes. Noen elever tar kredittgjenvinning å forbedre karakterer for emner de tok tidligere eller å ta kurs for første gang for å ta igjen.

Herav, hvordan påvirker kredittgjenoppretting GPA?

EN. Kredittgjenvinning tjener kun til komme seg de kreditt mot eksamen og gjør ikke påvirke en student karaktergjennomsnitt ( GPA ). derfor kredittgjenvinning kurset vil vises på karakterutskriften med enten en "P" for bestått eller "F" for ikke bestått. Ingen av disse merkene vil påvirke studentene GPA.

Videre, hvor lang tid tar kredittgjenoppretting? Sommerversjoner av kredittgjenvinning kurs er typisk 4 uker for ett-semesters kurs, og 8 uker for to-semesters kurs.

På samme måte kan man spørre, aksepterer NCAA kredittgjenoppretting?

Mange videregående skoler tilbyr kredittgjenvinning eller kredittinnhenting programmer for studenter å motta kreditt for et kurs de tidligere mislyktes. De NCAA Kvalifikasjonssenteret kan be om skolens retningslinjer om nødvendig. De kredittgjenvinning kurs bør tydelig identifiseres som sådan på karakterutskriften for videregående skole.

Hva gjør du i kredittgjenoppretting?

Kredittgjenvinning er et begrep som brukes for å beskrive et bredt spekter av pedagogiske strategier og programmer som gir videregående skoleelever som har mislyktes i en klasse muligheten til å gjøre om kurs eller ta et kurs på nytt på andre måter - og dermed unngå feil og tjene akademisk kreditt.

Anbefalt: