Hva er Lucy Calkins leserverksted?
Hva er Lucy Calkins leserverksted?

Video: Hva er Lucy Calkins leserverksted?

Video: Hva er Lucy Calkins leserverksted?
Video: Unboxing Lucy Calkins Video 2024, Kan
Anonim

EN Verksted Læreplan, klassetrinn K-8. Lucy Calkins og hennes lærerhøgskole Lesning og skriveprosjekt medforfattere har som mål å forberede studentene på evt lesning og skriveoppgave de vil møte og gjøre barna til livslange, selvsikre lesere og forfattere som viser handlefrihet og uavhengighet.

Hva er Readers Workshop-modellen derav?

Lesere ' Verksted lar elevene lære ferdigheter og strategier mens lesning bøker de har plukket selv. De verksted metode legger vekt på lærer-elev-konferanser og kollegasamtaler om bøker.

For det andre, hva er Readers and Writers Workshop? Lesere - forfatterverksted er en undervisningsmetode som ofte krever et paradigmeskifte, et skifte fra at læreren tar alle valgene og forteller elevene hva de skal lære i en tekst, til at elevene tar valg, og gjennom praksis og anvendelse av ferdighetsbaserte leksjoner, lærer etter hvert som de lese og skrive.

I tillegg, er Reader Workshop effektivt?

Mange av nøkkelprinsippene for differensiering er innebygd i Leserverksted , som gjør det til en effektive undervisningsstrategi å bruke med elever på ulike stadier av lesning utvikling. Det er muligheter for elevene til å lese sammen med hele klassen, i små grupper og individuelt.

Hva er komponentene i leserverkstedet?

De leseverksted er en komponent av en balansert lesning program. De leseverksted består av en minitime, student lesning tid, en midt- verksted undervisningspunkt, og en undervisningsdelingstid. Balansert leseferdighet inkluderer også lyd, interaktiv høytlesning og skriving verksted.

Anbefalt: