Hva er CHL-sertifisering?
Hva er CHL-sertifisering?

Video: Hva er CHL-sertifisering?

Video: Hva er CHL-sertifisering?
Video: Kabhi Yaadon Mein (Full Video Song) Divya Khosla Kumar | Arijit Singh, Palak Muchhal 2024, Kan
Anonim

Sertifisert Helseleder ( CHL ) Den Sertifisert Helseleder ( CHL ) sertifisering Programmet er designet for å anerkjenne personer som har demonstrert ledelses- og tilsynsevner som er nødvendige for å gi effektiv ledelse i den sentrale tjenesteavdelingen.

Folk spør også, hvordan får jeg Iahcsmm-sertifiseringen min?

CRCST sertifisering krever at du består sertifisering eksamen og fullfør 400 timer med praktisk erfaring i en CS-avdeling. Disse timene kan fullføres før testing eller innen 6 måneder etter bestått eksamen. IAHCSMM anbefaler på det sterkeste å fullføre, eller i det minste begynne, dine timer med erfaring før testing.

I tillegg, hva er forskjellen mellom Cbspd og Iahcsmm? CBSPD er et sertifiseringsorgan. IAHCSMM er et sertifiseringsorgan samt en fullservice medlemsforening. CBSPD sine sertifiseringsprogram for teknikere er akkreditert av NCCA. IAHCSMM sertifiseringsprogram for teknikere er akkreditert av NCCA og ANSI.

Angående dette, hva står Iahcsmm for?

International Association of Healthcare Central Service Materiel Management

Hvor mye koster Crcst-eksamenen?

CRCST sertifiseringer er pålagt å resertifisere årlig gjennom fullføring av krav til videreutdanning. De undersøkelse avgift i USA og Canada er $125 USD.

Anbefalt: