Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er erfaringsbasert læring viktig?
Hvorfor er erfaringsbasert læring viktig?

Video: Hvorfor er erfaringsbasert læring viktig?

Video: Hvorfor er erfaringsbasert læring viktig?
Video: Elevenes læring i fremtidens skole - Sten Ludvigsen 2024, Oktober
Anonim

Erfaringsbasert læring er utformet for å engasjere elevenes følelser i tillegg til å forbedre deres kunnskap og ferdigheter. Spiller en aktiv rolle i læring prosessen kan føre til at elevene opplever større tilfredsstillelse i læring.

Foruten dette, hvorfor er erfaringsbasert læring fordelaktig?

Forbedrede holdninger til Læring – Den personlige karakteren til erfaringsbasert læring engasjerer elevenes følelser i tillegg til å styrke deres kunnskap og ferdigheter. I sin tur studentene lære virkelige lederegenskaper, samt hvordan man bruker kritisk tenkning og tilpasser seg endrede omstendigheter.

For det andre, hva er eksempler på erfaringsbasert læring? Erfaringsbasert læring er en metode for å utdanne gjennom førstehåndserfaring. Ferdigheter, kunnskap og erfaring tilegnes utenfor den tradisjonelle akademiske klasseromssettingen, og kan omfatte praksisplasser, studier i utlandet, ekskursjoner, feltforskning og service- læring prosjekter.

Folk spør også, hva er fordelene med erfaringsbasert læring gi et eksempel på denne typen læring?

Fem fordeler med erfaringsbasert læring

  • Evne til umiddelbart å anvende kunnskap. Erfaringsbasert læring er en mulighet for elever til å bruke det de har blitt lært for å løse virkelige utfordringer.
  • Tilgang til sanntids coaching og tilbakemelding.
  • Fremme av teamarbeid og kommunikasjonsevner.
  • Utvikling av reflekterende praksisvaner.
  • Prestasjoner er åpenbare.

Hva forstår du med erfaringsbasert læring?

Erfaringsbasert læring også kjent som (EXL) er prosessen med læring gjennom erfaring, og er mer spesifikt definert som " læring gjennom refleksjon over å gjøre". Hands-on læring kan være en form for erfaringsbasert læring , men gjør ikke nødvendigvis involvere studenter som reflekterer over produktet sitt.

Anbefalt: