Hva betyr hemmelig vedlegg?
Hva betyr hemmelig vedlegg?

Video: Hva betyr hemmelig vedlegg?

Video: Hva betyr hemmelig vedlegg?
Video: Har du en vond hemmelighet? - Informasjonsvideo om overgrep mot barn 2024, April
Anonim

Hemmelig vedlegg . Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Hemmelig vedlegg kan mener : Act of Seclusion, også beskrevet som en hemmelig vedlegg til Westminster-traktaten. Anne Franks hus, som inneholdt hemmelig vedlegg der familien Frank bodde i skjul.

Videre, hvor er det hemmelige vedlegget?

Anne Franks barndom I 1960 ble bygget kl Prinsengracht 263 , hjem til det hemmelige vedlegget, åpnet for publikum som et museum viet til livet til Anne Frank.

Vet også, hva var reglene i det hemmelige vedlegget? De tilbygg var i den øvre delen av Amsterdam-bygningen. Noen av reglene var at i kontortiden i bygget, de i tilbygg måtte holde seg veldig stille og unngå å gå rundt. Ingen kunne gå ned. De var ikke lov til å spyle toalettene eller se ut av vinduet i kontortiden.

I forhold til dette, hvorfor gjemte Anne Frank seg i det hemmelige vedlegget?

Anne har å gå inn på gjemmer seg i det hemmelige vedlegget Da Margot ble innkalt til å melde seg for en såkalt 'arbeidsleir' i Nazi-Tyskland 5. juli 1942, ble foreldrene hennes var mistenkelig. De gjorde tror ikke oppfordringen var om jobb og bestemte seg for å gå inn skjule neste dag for å unnslippe forfølgelse.

Hva skjedde med alle i det hemmelige vedlegget?

Margot døde av tyfus i konsentrasjonsleiren Bergen-Belsen i mars 1945. Det antas at Anne og Margot døde med bare noen få dagers mellomrom. van Pels døde i konsentrasjonsleiren Auschwitz 6. september 1944. Han var det eneste medlemmet av hemmelig vedlegg å dø i gasskamrene.

Anbefalt: