Innholdsfortegnelse:

Hva er en profil til en elev?
Hva er en profil til en elev?

Video: Hva er en profil til en elev?

Video: Hva er en profil til en elev?
Video: Что творит этот парень! Из профильной трубы! Холодная ковка 2024, Kan
Anonim

EN elevprofil er et dokument, prosjekt eller til og med samtale som hjelper lærere å lære mer om elevene sine. Lærerprofiler kan inneholde informasjon som: Ferdigheter, styrker og interesser. Kamper eller potensielle hindringer for læring. Alt annet eleven eller læreren anser som viktig.

På denne måten, hva er en læringsprofil?

Læringsprofil refererer til en lang rekke måter elever varierer i hvordan de foretrekker å håndtere innhold, prosess og produkt. Læringsprofil inkluderer oppmerksomhet til etterretningspreferanser, læring stiler, og kulturelle og kjønnsforskjeller.

For det andre, hva er en elev? EN student er en som studerer, det vil si en som bruker analytiske metoder for å undersøke et emne og tilegne seg kunnskap, vanligvis under veiledning av en lærer i en utdanningsinstitusjon. EN lærer er en som lærer noe. EN lærer er en som lærer noe.

For det andre, hvordan skriver du en elevprofil?

Det er mange andre måter studenter kan gjøre det på opprette en elevprofil . EN profil kan lages ved hjelp av et word-dokument eller lysbildepresentasjon, bilder, et brev, en blogg, en historie, et bilde, tegning eller diagram eller rett og slett ved en diskusjon med elevene og læreren som tar notater.

Hvilke elementer inngår typisk i en personlig læringsprofil?

Fem nøkkelelementer for personlig tilpasset læring

  • Lærerprofiler: Dette innebærer å fange opp individuelle ferdigheter, hull, styrker, svakheter, interesser og ambisjoner til hver elev.
  • Personlige læringsveier: Dette innebærer å lage en individuell vei for hver elev, basert på hans eller hennes unike elevprofil.

Anbefalt: