Trenger mennesker relasjoner?
Trenger mennesker relasjoner?
Anonim

Hvorfor Sunn Forhold Er så viktige. Som mennesker , den forhold vi danner med andre mennesker er avgjørende for vårt mentale og følelsesmessige velvære, og egentlig vår overlevelse. Mennesker har et iboende ønske om å være nær andre mennesker . For å koble til og bygge forhold.

Spørsmålet er også, er menneskelig interaksjon nødvendig?

Hvorfor det er bra for deg å være sosial. Som mennesker , sosial interaksjon er avgjørende for alle aspekter av helsen vår. Forskning viser at det å ha et sterkt nettverk av støtte eller sterke fellesskapsbånd fremmer både følelsesmessig og fysisk helse og er en viktig del av voksenlivet.

Videre, hvorfor trenger vi andre i livene våre? Andre - Voksne krever forbindelse (fysisk eller følelsesmessig) med andre mennesker for å frigjøre visse hormoner som oksytocin. Menneskelig berøring er så viktig at når vi Er unge, våre hjernen utvikler seg ikke riktig uten den. Vanlig tilkobling til andre lar oss opprettholde en følelse av velvære som gir mulighet for egenomsorg.

er mennesker ment å være i forhold?

Mennesker er nå for det meste monogame, men dette har vært normen bare de siste 1000 årene. Forskere ved University College London tror monogami oppsto slik at menn kunne beskytte spedbarnene sine mot andre menn i forfedregrupper som kan drepe dem for å pare seg med mødrene sine.

Tilhører mennesker hverandre?

Tilhørighet er menneskets følelsesmessige behov for å være et akseptert medlem av en gruppe. Enten det er familie, venner, kolleger, en religion eller noe annet, mennesker pleier å ha et "iboende" ønske om det tilhøre og være en viktig del av noe som er større enn dem selv.

Anbefalt: