Hva er beriket mandelmelk?
Hva er beriket mandelmelk?

Video: Hva er beriket mandelmelk?

Video: Hva er beriket mandelmelk?
Video: Lære å spise - barns spiseutvikling 2024, Kan
Anonim

Forsterket mandelmelk inneholder like mye vitamin A og vitamin D som vanlige kuer melk , og i noen tilfeller mer kalsium. Den tilbyr også andre vitaminer og mineraler, inkludert kalium, jern, mangan, magnesium, kobber og fosfor.

På denne måten, er mandelmelk bedre enn vanlig melk?

Selv om mandel-melk er ikke på langt nær så næringsrik som kua melk , berikede produkter kommer i nærheten. De inneholder ofte tilsatt vitamin D, kalsium og protein, noe som gjør dem mer lik vanlig melk i næringsinnhold. Derimot, mandel-melk er naturlig rik på flere vitaminer og mineraler, spesielt vitamin E.

Man kan også spørre, hva er fordelene med å drikke mandelmelk? Denne artikkelen tar en nærmere titt på de 9 viktigste helsefordelene med mandelmelk.

  1. Lite kalorier. Del på Pinterest.
  2. Lite sukker.
  3. Høy i vitamin E.
  4. En god kilde til kalsium.
  5. Ofte beriket med vitamin D.
  6. Naturlig laktosefri.
  7. Meierifri og vegansk.
  8. Lavt på fosfor, med en moderat mengde kalium.

Deretter er spørsmålet, har mandelmelk østrogen?

Mandel-melk er ikke full av hormoner. Selv kyr som ikke får rBGH produserer fortsatt hormoner som østrogen og progesteron, som kommer ut i deres melk . I stedet, mandel drikker er ofte beriket med vitaminer og mineraler eller smaksatt som vanilje. Drikk opp.

Er mandelmelk kreft?

Inntil, WAIT, karragenan, en ingrediens som finnes i mandel-melk tetra-packs, var tilsynelatende ond og fremmet tarmskade og til og med kreft.

Anbefalt: