Hvorfor ble barnevernloven av 1999 innført?
Hvorfor ble barnevernloven av 1999 innført?

Video: Hvorfor ble barnevernloven av 1999 innført?

Video: Hvorfor ble barnevernloven av 1999 innført?
Video: 27.03.1999.ОЧЕ-2000.Беларусь-Швейцария / 27.03.1999.EURO-2000.Belarus vs Switzerland 2024, Kan
Anonim

De Beskyttelse av Barneloven 1999 ble vedtatt, med sikte på å hindre pedofile i å jobbe med barn . Det krever at barneomsorgsorganisasjoner i England og Wales gir Department of Health (DoH) detaljer om alle kjent for dem som mistenkes for å skade barn eller sette dem i fare.

Med tanke på dette, hvorfor var barneloven på plass?

Hele formålet med handling er å holde familier sammen der det er trygt å gjøre det. Det spesifiserer også at foreldre skal gis den støtten de trenger for å ta vare på sine barn.

Videre, hva er barnevernslovgivning Qld? Department of Child Safety, Youth and Women (Child Safety) er det ledende byrået for barnevern i Queensland. De Child Protection Act 1999 gir Child Safety mandat til å beskytte barn mot betydelig skade eller risiko for betydelig skade, og hvis foreldre ikke er i stand til og villige til å beskytte dem.

Hva er målet med barnevernslovgivningen her?

Kjerneprinsippene i Handling i forhold til barnevern er: den velferd og beste for barn er overordnet. den foretrukne måten å sikre en barnets velferd er gjennom støtte fra barnets familie. inngrep skal ikke overstige det nivået som er nødvendig for å beskytte de barn.

Hva er hovedprinsippene i Children's Act 1989?

  • Barnets velferd står i høysetet;
  • Forsinkelse vil sannsynligvis skade barnets velferd;
  • Retten skal ikke gi pålegg med mindre å gjøre det ville være bedre for barnet enn å ikke gi pålegg («no order»-prinsippet).

Anbefalt: