Hvor er fruktbare landområder i Assassin's Creed?
Hvor er fruktbare landområder i Assassin's Creed?

Video: Hvor er fruktbare landområder i Assassin's Creed?

Video: Hvor er fruktbare landområder i Assassin's Creed?
Video: Обзор игры Assassin's Creed: Origins 2024, April
Anonim

Yamu

Herav, hvor er de fruktbare land papyrus?

Papyrus Plassering Inne i Hypostyle Hall, det store kammeret i Temple of Sekhmet i Lake Mareotis, klatre opp til andre nivå og finn denne ledetråden på et bord nær den østlige veggen.

Vet også, hvor er Anthylla i Assassin's Creed? CCC: Assassin's Creed : Origins Guide & Walkthrough - Anthylla Utpost (sted) En militær leir midt i Sap-Meh Nome, med en kaptein, en kommandør og to skatter. Det er en hemmelig inngang fra canyonen til Crocodile Lair nordvest for leiren som fører til en underjordisk rasteplass i leiren.

Også, hvordan løser du de fruktbare landene papyrus?

Du kan finne Papyrus i Hypostyle Hall i Lake Mareotis. Du må reise til et gårdshus som ligger nord-vest for Sekhmet-tempelet i Yamu i Mareotissjøen. Når du kommer dit ta hånd om fiendene og se etter et område med en palme omgitt fra alle sider av et steingjerde.

Hvor er den eneste skålen stor nok for en gud?

Gåte ledetråd: "I Siwa, kom og finn meg på bunnen av bare bolle som er stor nok for en gud ." Ledetråden er plassert på et bord på baksiden av det lille tempelet på den sørlige kanten av det befolkede området Siwa. Gjenstanden kan bli funnet i midten av det sirkulære bassenget nær det sørvestlige hjørnet av stor innsjø.

Anbefalt: