Hvordan fungerer Abcte?
Hvordan fungerer Abcte?

Video: Hvordan fungerer Abcte?

Video: Hvordan fungerer Abcte?
Video: Hvordan fungerer sykkelhotell? 2024, Kan
Anonim

Om ABCTE

Grunnlagt i 2001, American Board for Certification of Teacher Excellence ( ABCTE ) rekrutterer, forbereder, sertifiserer og støtter dedikerte individer for å forbedre elevenes prestasjoner gjennom kvalitetsundervisning. ABCTE er en ideell organisasjon.

Spørsmålet er også, hvor mye koster Abcte?

ABCTE tilbyr to programalternativer i elleve stater (Arizona har sine egne programmer): Plus-programmet ($2850 - inkluderer koste av innledende testing) inkluderer alle ressursene som er nødvendige for både den valgte fagmestringseksamenen og PTK og er tilgjengelig for alle ti sertifiseringsområdene.

I tillegg, hvordan får du undervisningslisensen din på nettet? Får din bachelorgrad i pedagogikk på nett . Mest på nett bachelorstudier i utdanning lar deltakerne spesialisere seg, enten på en bestemt klassetrinn/aldersnivå eller fag/innholdsområde. Disse programmene vil vanligvis hjelpe deg å jobbe mot å oppnå en undervisningslisens i staten du ønsker å undervise i.

På samme måte spørs det, hva står Abcte for?

American Board for Certification of Teacher Excellence

Hvordan får du et undervisningsbevis i Idaho?

Alle Idaho-lærere kreves for å fullføre en bachelorgrad og en lærer forberedelsesprogram fra en institusjon som har både regional og CAEP-akkreditering. For lærere med tradisjonell rute, er lærer forberedelsesprogram gjennomføres vanligvis som en del av bachelorgraden.

Anbefalt: