Er skolens disiplinærdokumenter konfidensielle?
Er skolens disiplinærdokumenter konfidensielle?

Video: Er skolens disiplinærdokumenter konfidensielle?

Video: Er skolens disiplinærdokumenter konfidensielle?
Video: Digitalt informasjonsmøte Kvernevik skole og idrettsområde 19. januar 2022 2024, Kan
Anonim

Mens student disiplinærjournaler er beskyttet som utdanning poster under FERPA er det visse omstendigheter der disiplinærjournaler kan utleveres uten studentens samtykke.

Spørsmålet er også, dekkes disiplinære poster under Ferpa?

Mens student disiplinærjournaler er beskyttet som utdanning poster under FERPA , er det visse omstendigheter der disiplinærjournaler kan utleveres uten studentens samtykke.

Er skolesuspensjoner også offentlig registrert? Hvis en student er suspendert , den suspensjon settes på en studentdisiplinær ta opp . Dette ta opp reiser med eleven til evt skole barnet vil delta. Når det er på tide å søke om høyskole, ber noen høyskoler ikke om disiplinær for studenter poster mens andre høyskoler ber om disse poster.

På samme måte spør folk, er studentjournaler konfidensielle?

Student utdanning poster er offisielle og konfidensiell dokumenter beskyttet av en av landets sterkeste personvernlover, Family Educational Rights and Privacy Act (FERPA). FERPA-bestemmelser finnes i Federal Register (34 CFR Part 99).

Er en IEP konfidensiell?

De IEP er en konfidensiell dokument; bruke skjønn når du sprer informasjon som finnes i en IEP . Rådfør deg med rektor og lærere som er involvert i studentens program så ofte som nødvendig.

Anbefalt: