Hvem gjør kunsten for Tool?
Hvem gjør kunsten for Tool?
Anonim

Frank setter seg ned med verdenskjente artister, Alex Gray og Allyson Gray for å diskutere deres visjonære kunstverk, og jobbe med Tool for å lage episke bilder, noe som betyr bak albumgrafikken, den psykedeliske opplevelsen som startet dem, Chapel Of Sacred Mirrors og mye mer i denne todelte videoen!

Dessuten, hvor mye er Alex GREY verdt?

I følge Wikipedia, Forbes, IMDb og forskjellige nettressurser, berømt Painter Alex Greys nett verdi er 95 millioner dollar i en alder av 65 år. Han tjente pengene ved å være en profesjonell maler.

Og hvor er Alex GREY Sacred Mirrors? Chapel of Sacred Mirrors , Wappinger, New York; 2009 – nåværende Alex og Allyson Gray bor permanent på eiendommen, som også huser et 10 000 kvadratmeter stort gjestehus med kafé og gavebutikk.

På samme måte spørs det, hva slags maling bruker Alex GREY?

Vi begge maling med akryl, men foretrekker oljer. Vi maling på lin og på trepaneler. I Alex sin kunst, alt starter med en visjon som resulterer i en tegning og en omtegning om og om igjen til den er raffinert nok til å overføre bildet til lerret eller tre.

Er Alex GREY veganer?

Alex Gray fortsetter å melke sitt forhold til verktøyet: Mannen er en markedsføringsmaskin. Alex Gray ser rart ut som han har vært vegansk alt for lenge! Kunstverket hans er virkelig sublimt, og jeg liker hans åndelige verdensmodell.

Anbefalt: