Hva er et skybasert LMS?
Hva er et skybasert LMS?

Video: Hva er et skybasert LMS?

Video: Hva er et skybasert LMS?
Video: 2020-02-02. LS и LMS 2024, Kan
Anonim

EN Sky - basert LMS er en løsning som ikke krever at du installerer spesifikk maskinvare eller programvare for å få tilgang til og bruke den. Ved å logge inn på en nettportal har du og elevene dine tilgang til funksjonene til Sky - basert LMS løsning.

På samme måte spør folk, hva er skylæring?

Sky - basert læring . på nett læring , eller e-læring, som er tilgjengelig i Sky ; noe som betyr at ressurser lagres i et virtuelt miljø som er tilgjengelig fra ulike former for nettaktiverte enheter. Pam Boiros er visepresident for bedriftsmarkedsføring hos Skillsoft-kontakt henne på [email protected]_Boiros.

I tillegg, hva er noen viktige fordeler med å bruke skybasert opplæring? 6 Hovedfordeler ved å bruke et skybasert LMS for bedriftsopplæring

  • Innebygd skalerbarhet.
  • Bedre cybersikkerhet.
  • Mobil beredskap og responsivt design.
  • Bedre trenings-ROI.
  • Redusert vedlikeholdskostnader.
  • Økt produktivitet.

På samme måte kan man spørre seg, hva er et LMS og hvordan brukes det?

EN læringsstyringssystem ( LMS ) er en programvareapplikasjon for administrasjon, dokumentasjon, sporing, rapportering og levering av utdanningskurs, treningsprogrammer eller lærings- og utviklingsprogrammer.

Hva er SaaS LMS?

SaaS LMS står for Software-as-a-Service Læringsstyringssystem . Disse LMS plattformer er vert på nettskyen, som lar brukere få tilgang til dem fra hvor som helst i verden.

Anbefalt: