Hvem var kong Noahs far?
Hvem var kong Noahs far?
Anonim

Zeniff

På samme måte kan man spørre seg om kong Noah var en nephitt?

I følge Mormons bok, Kong Noah var en ond monark mest kjent for å ha brent profeten Abinadi på bålet. Kong Noah , beskrevet i Mosiahs bok, sies å ha presidert over et ugudelig rike ledet av falske prester. Noah etterfølger sin far Zeniff, og blir etterfulgt av sønnen Limhi.

I tillegg, hva betyr abinadi? På hebraisk, ab midler "far," abi midler "min far," og nadi er "tilstede med deg," så navnet Abinadi kan gjenspeile hans oppdrag; det kan mener noe sånt som "faren min er til stede sammen med deg." I beretningen om Mormons bok var den påståtte grunnen til å drepe ham fordi Abinadi hevdet at Gud ville kom ned og ville

Foruten ovenfor, hvem var Almas far?

ALMA , den eldste, var en israelitt av Manasse stamme, en direkte etterkommer av Nephi, sønn av Lehi. Han ble født i landet Lehi-Nephi, eller en sammenhengende region, 173 år før Forløserens ankomst, da Zeniff var konge i den delen av det søramerikanske kontinentet.

Hvem var Alma i Bibelen?

Tittelen viser til Alma den yngre, en profet og "overdommer" for nephittene. Alma er den lengste boken i Mormons bok og består av seksti-tre kapitler, som tar opp nesten en tredjedel av volumet.

Anbefalt: