Hva sier Frederick Douglass om utdanning?
Hva sier Frederick Douglass om utdanning?

Video: Hva sier Frederick Douglass om utdanning?

Video: Hva sier Frederick Douglass om utdanning?
Video: Autism Jargon- ITP (Individual Transition Plan) 2024, Kan
Anonim

Frederick Douglass forstår at den eneste veien til frihet, for ham og også andre slaver, er gjennom læring å lese, skrive og også ha en utdanning . utdanning hjelper Fredrik å forstå ting som sakte vil ødelegge sinnet hans og hjertet på samme tid.

Med tanke på dette, hvorfor var Frederick Douglass utdannelse viktig for å oppnå formålet?

Han mente at vi må gjøre oss selv til den vi er. Så utdanning og selvforbedring er utrolig viktig til ham. Det verste med slaveri, å hans tankene, er at det hindrer folk i å forbedre seg gjennom utdanning.

hva var et av sitatene fra Frederick Douglass? Frederick Douglass > Sitater

  • "Når du lærer å lese, vil du være fri for alltid."
  • "Det er lettere å bygge sterke barn enn å reparere ødelagte menn."
  • "Jeg foretrekker å være tro mot meg selv, selv ved fare for å pådra meg latterliggjøring av andre, i stedet for å være falsk, og å pådra meg min egen avsky."
  • "Hvis det ikke er kamp, er det ingen fremgang.

På samme måte kan man spørre, hvorfor var lesing så viktig for Frederick Douglass?

Literacy spiller en viktig være med på å hjelpe Douglass oppnå sin frihet. Lære å lese og skrive opplyste hans sinn til slaveriets urettferdighet; det tente i hans hjerte lengsel etter frihet. Han mente at evnen til lese gjør en slave "uhåndterlig" og "misfornøyd" (2054).

Hva er temaet for fortellingen om Frederick Douglass?

Fortelling av livet til Frederick Douglass er full av knallhard kritikk av slaveeiere som utgir seg for religiøs fromhet. Douglass sin erfaring viser ofte at de hvite sørlendingene som deltar mest ivrig i religiøse aktiviteter, ofte er de samme som behandler slaver mest umenneskelig.

Anbefalt: