Hva er en god poengsum for HESI?
Hva er en god poengsum for HESI?

Video: Hva er en god poengsum for HESI?

Video: Hva er en god poengsum for HESI?
Video: Hva er en god lærer? Vi har spurt ekspertene! 2024, Kan
Anonim

De HESI eksamen er scoret på en skala fra 750 til 900, hvor 900 er best score mulig. Mens du faktisk ikke "bestått" eller "ikke bestått" den HESI eksamen, hver skole har sitt eget sett score , og hvilke delprøver som kreves for opptak til programmet.

Hva er den høyeste HESI-score derav?

Opptaksvurdering ( HESI A2) skåres på et prosentsystem, hvor høyeste HESI-score mulig er 100%. studentenes HESI eksamensresultater inneholder en prosentandel score for hver av delprøvene tatt samt en kumulativ score , som er gjennomsnittet score av alle delprøvene.

Deretter er spørsmålet, hva betyr HESI exit-score? HESI Exit Eksamen . De HESI Avslutt Eksamener brukes av mange sykepleierskoler for å evaluere en elevs beredskap for NCLEX-RN- eller NCLEX-PN-eksamenene. Resultatene av HESI eksamen brukes av skolen og eleven for å identifisere styrker og svakheter og identifisere eventuelle utbedringsbehov.

Vet også, er HESI vanskeligere enn te?

Når det gjelder disse opptaksprøvene, velger noen skoler å kreve det TE 6 mens andre skoler krever det HESI A2 eksamen. Men hva er forskjellen mellom de to? Begge eksamenene er laget for å virkelig få deg til å tenke, og noen vil kanskje si at en eksamen er vanskeligere enn den andre.

Er HESI vanskeligere enn Nclex?

Ja, HESI sannsynligvis er litt vanskeligere enn NCLEX for de fleste studenter … men det vil også virke litt lettere for andre studenter.

Anbefalt: