Hvorfor er tegnet for kreft en krabbe?
Hvorfor er tegnet for kreft en krabbe?

Video: Hvorfor er tegnet for kreft en krabbe?

Video: Hvorfor er tegnet for kreft en krabbe?
Video: Naturnørd 24. Strandkrabber i Nationalpark Vadehavet. 2024, Kan
Anonim

Krabber representerer ikke overraskende temaer for beskyttelse på grunn av deres identifiserende harde skall som holder dem trygge mot ytre elementer. Kreft er myke og sårbare på innsiden, men er ofte bare villige til å vise den siden av dem til de som de mener er verdig til å komme inn i hjemmene deres.

Og hvorfor er symbolet for kreft en krabbe?

Det greske ordet for krabbe er karkinos. En gresk-romersk filosof endret senere navnene på de astrologiske tegnene til latin. Det latinske ordet for krabbe er kreft . fordi de hadde krabbe bentype fremspring som vokser ut fra dem.

I tillegg, er kreft en krabbe eller en hummer? I astrologi, Kreft er det fjerde tegnet i dyrekretsen, ansett for å styre perioden fra ca. 22. juni til ca. 22. juli. Dens representasjon som en krabbe (eller hummer eller kreps) er relatert til krabbe i gresk mytologi som klemte Herakles mens han kjempet mot den lenske hydraen.

Vet også, hva er symbolet for kreft?

krabbe

Hva er personligheten til en kreftsykdom?

Kreft er et mottakelig og svært følsomt tegn, i stand til enorm empati. Krabben kommer i mål. Gir massevis av kjærlighet, omsorg og trygghet når det er nødvendig. Moody og uutgrunnelig, kanskje … Men vinn Kreft tillit og du sikrer et liv med vennskap og støtte.

Anbefalt: