Hva er forskjellen mellom EAL og ESL?
Hva er forskjellen mellom EAL og ESL?

Video: Hva er forskjellen mellom EAL og ESL?

Video: Hva er forskjellen mellom EAL og ESL?
Video: Hva er forskjellen mellom production og management? 2024, Kan
Anonim

Imidlertid fordi ESL innebærer at engelsk er en elevs andrespråk – noe som ikke alltid er tilfelle og kan ha viktige konsekvenser for språktilegnelse – vilkårene ESOL (Engelsk til høyttalere av andre språk) og EAL (Engelsk som tilleggsspråk) har spredt seg som et svar på begrepet ESL.

Herav, hva står EFL og ESL for?

EFL er en forkortelse for "English as a Foreign Language". Dette brukes hovedsakelig for å snakke om at elever (som ikke har engelsk som førstespråk) lærer engelsk mens de bor i sitt eget land. (For eksempel en kineser som lærer engelsk i Kina.) ESL er en forkortelse for "English as a Second Language".

Videre, hva er forskjellen mellom ESOL og ESL? ESL står for engelsk som andrespråk. Mens EFL står for engelsk som fremmedspråk. Og ESOL står for engelsk for høyttalere av andre språk. Sannsynligvis er dette engelsk som fremmedspråk.

I tillegg, hva står EAL for?

Engelsk som tilleggsspråk ( EAL ) refererer til elever hvis førstespråk ikke er engelsk. Eleven kan allerede være flytende i flere andre språk eller dialekter, og derfor er begrepet engelsk som andrespråk (ESL eller E2L) upassende og bør ikke brukes i inspeksjonsrapporter.

Hva er EAL-vurdering?

De EAL-vurdering Framework and Tracker gir lærere verktøyene de trenger for å nå dette målet. De evaluering Rammeverket inkluderer tidlige års grunnlagsfase, primære og sekundære støttestrategier og gir praktiske måter å støtte på EAL elever på hvert trinn i deres språkutvikling.

Anbefalt: