Hva er den akseptable aldersforskjellen i et forhold?
Hva er den akseptable aldersforskjellen i et forhold?

Video: Hva er den akseptable aldersforskjellen i et forhold?

Video: Hva er den akseptable aldersforskjellen i et forhold?
Video: Hvem er den kuleste av deltakerne? | Kongen befaler | discovery+ Norge 2024, Kan
Anonim

Ifølge regel , den alder av den yngre partneren (uavhengig av kjønn) bør ikke være mindre enn syv mer enn halvparten av den eldre partnerens alder . Martin burde da ikke date noen yngre enn 26 og et halvt; Lawrence burde ikke gå over 34. The regel er mye sitert, men dens opprinnelse er vanskelig å fastslå.

Folk spør også, betyr aldersforskjell noe i et forhold?

Men når det gjelder vår egen forhold , både menn og kvinner foretrekker noen sine egne alder , men er åpne for noen 10-15 år yngre eller senior. Mens det er variasjon på tvers av kulturer i størrelsen på forskjell i alder -gap par, alle kulturer demonstrere alder -gapcouple-fenomen.

Dessuten, er 10 år et stort aldersgap i et forhold? EN aldersgap i forholdet større enn 10 år kommer ofte med sine egne problemer. Men samtidig har jeg fortsatt et åpent sinn stor aldersforskjell trenger ikke å være en ikke-starter.

Dessuten, er 5 år for stor aldersforskjell?

Det er en enkel regel for dette. Halvparten din alder pluss syv er den yngste personen du bør være sammen med. Så hvis du er 20, bør du ikke date noen yngre enn 17, som betyr fem år er også stort gap. Hvis du er 30, bør du ikke date noen yngre enn 22 så en femmer årsavstand er helt greit.

Hva er den beste aldersforskjellen for mann og kone?

Statistikk

Aldersforskjell Andel av alle ektepar
Kone 2–3 år eldre enn mannen 6.5
Kone 4–5 år eldre enn mannen 3.3
Kone 6–9 år eldre enn mannen 2.7
Kone 10–14 år eldre enn mannen 1.0

Anbefalt: