Hva symboliserer Denver i elsket?
Hva symboliserer Denver i elsket?

Video: Hva symboliserer Denver i elsket?

Video: Hva symboliserer Denver i elsket?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, Kan
Anonim

Karakteranalyse Denver

Denver opplever den mest positive personlige veksten i Kjære og representerer det afroamerikanske håpet for fremtiden. Denver viser intelligens og løfte som barn, men hennes uskyld blir ødelagt når hun oppdager hva Sethe gjorde til søsteren og planla å gjøre til henne også

Folk spør også, hva symboliserer elsket?

På et allegorisk nivå, Kjære representerer den uunngåelige, forferdelige fortiden til slaveri returnert for å hjemsøke nåtiden. Hennes tilstedeværelse, som blir stadig mer ondsinnet og parasittisk etter hvert som romanen skrider frem, tjener til syvende og sist som en katalysator for Sethes, Paul Ds og Denvers respektive prosesser for emosjonell vekst.

For det andre, hva er å holde rommet i elskede? EN holde rom ble brukt til oppbevaring. Praktisk på kjøkkenet, dens nærhet til kjøkkenkomfyren holdt den varm. I romanen holde rom tjener til å beholde forskjellige ting: et minne, hemmeligheter, selvtillit og selve livet.

Dessuten, hva symboliserer Sethes melk?

Sethe sin treet på ryggen hennes - symboliserer smerten ved slaveri; ironisk symbolikk fordi trær arketypisk symbolisere liv. Gutta tar henne melk er nok en «dehumanisering» av slaveri. Nevøene tar Sethes melk behandler henne som et dyr.

Hva er forskjellen mellom kjærlighet og elsket?

Som substantiv forskjellen mellom kjærlighet og elsket er det kjærlighet er (merke) sterk hengivenhet eller kjærlighet kan være (racketsport) null, ingen poengsum mens elskede er noen som er elsket; noe som er elsket.

Anbefalt: