Gjøre godt mot de som hater deg?
Gjøre godt mot de som hater deg?

Video: Gjøre godt mot de som hater deg?

Video: Gjøre godt mot de som hater deg?
Video: Hater på pyjamasfesten! Hvem er under dekke av en hateforsker? 2024, Kan
Anonim

The World English Bible oversetter passasjen som: Men jeg forteller du , elsk dine fiender, velsigne de som forbanner du , gjør godt mot dem som hater deg , og be for de som mishandler du og forfølge du , For en samling av andre versjoner, se Bible Hub Matteus 5:44.

Folk spør også, sier Bibelen at du skal elske din fiende?

I King James-versjonen av bibel teksten lyder: Dere har hørt at det har skjedd sa , du. skal elsker din nabo, og hat din fiende . kjærlighet din neste, og hat din fiende.

For det andre, gjør vers mot andre? gjøre slik er I også for dem: for dette er loven og profetene. Verden engelsk bibel oversetter passasjen som: Derfor hva enn du ønsker for menn gjøre til deg, deg. skal også gjøre til dem; for dette er loven og profetene.

sier Bibelen at man ikke skal dømme?

bibel Gateway Matthew 7:: NIV. Ikke døm , ellers vil du også bli dømt. For på samme måte som deg dømme andre skal du bli dømt, og med det mål du bruker, skal det måles for deg.

Hvem er din neste Bibel?

Jesus blir beskrevet som å fortelle lignelsen som svar på spørsmålet fra en advokat: Og hvem er min nabo Som svar forteller Jesus lignelsen, hvis konklusjon er at nabo figuren i lignelsen er mannen som viser barmhjertighet mot den skadde mannen - det vil si samaritanen.

Anbefalt: