Innholdsfortegnelse:

Hvordan fungerer Pillow Talk?
Hvordan fungerer Pillow Talk?

Video: Hvordan fungerer Pillow Talk?

Video: Hvordan fungerer Pillow Talk?
Video: PILLOWTALK - ZAYN | The Fitness Marshall | Dance Workout 2024, Kan
Anonim

Hvordan gjør den arbeid ? Hver person har armbånd de bærer til sengs og en liten høyttaler deg kan plasser under din pute . Armbåndet fanger opp ditt sanntidshjerteslag og sender det til den andre personens pute . I ditt eget pute , du kan hør hjerteslagene til din elskede, uansett hvor de er er i verden.

Spurte også, betyr puteprat noe?

“ Puteprat er mer følelsesmessig intim og sårbar, forklarer Wagner. Du vil oppleve pillowtalk oftest før eller etter sex når du og partneren din er avslappet og komfortabel. Bash påpeker at fokuset på pute snakk handler om positiv og oppløftende kommunikasjon som bringer folk nærmere.

På samme måte, hvem er på Pillow Talk 90 dagers forlovede? I følge E!, den 90 dagers forlovede : Puteprat Alumni som kommer tilbake er Loren og Alexei, Annie og David, og Tarik og broren hans Dean.

I forhold til dette, hva er puteprat i forhold?

Puteprat er en av de mest intime tingene du kan gjøre i en forhold . Puteprat er når du kan ligge i sengen ved siden av ditt livs kjærlighet og fullt ut verdsette deres tilstedeværelse mens du nyter tankene, visdommen, følelsene, intellektet og følelsene som hver enkelt av dere er i ferd med å dele.

Hvordan kan jeg bli god på puteprat?

Nedenfor er en primer på noen ting å si - og unngå - i ettergløden

  1. Hold putepraten positiv.
  2. Spill den perfekte verten.
  3. Bekjenne noe søtt.
  4. Hold samtalen sexy…
  5. … Men ikke gjør det skittent …
  6. … Og hold obduksjonen til et minimum.
  7. Oppretthold litt fysisk kontakt.
  8. Uansett hva du gjør, ikke si dette.

Anbefalt: