Hva var målene og prestasjonene til New Deal?
Hva var målene og prestasjonene til New Deal?

Video: Hva var målene og prestasjonene til New Deal?

Video: Hva var målene og prestasjonene til New Deal?
Video: Переварка порога, ремонт дверной петли без вложений. Стоимость переварки и покраски одного порога. 2024, April
Anonim

Utfall: Reform av Wall Street; avlastning for gård

I forhold til dette, hva oppnådde New Deal?

De Ny avtale var ansvarlig for noen mektige og viktige prestasjoner . Det satte folk tilbake i jobb. Det reddet kapitalismen. Det gjenopprettet troen på det amerikanske økonomiske systemet, samtidig som det gjenopplivet en følelse av håp i det amerikanske folket.

Man kan også spørre seg, hva var målene og prestasjonene til den første New Deal-quizletten? Hans politikk, den Ny avtale , fokusert på lindring, bedring og reform. Kort sikt mål var lindring og umiddelbar bedring. Permanent utvinning og reform var gjort av langdistanse mål . Programmer var etablert for å forbedre arbeidsledigheten, regulere minstelønn og reformere mange andre sosiale spørsmål.

På samme måte, hva var hovedmålene og prestasjonene til Second New Deal?

I sin tale til kongressen i januar 1935 ba Roosevelt om fem hovedmål: forbedret bruk av nasjonale ressurser, sikkerhet mot alderdom, arbeidsledighet og sykdom, og slumrydding, samt et nasjonalt arbeid lettelse programmet (verkene Fremdriftsadministrasjon ) for å erstatte direkte lettelse innsats.

Hva var målene med New Deal-quizlet?

For å gi umiddelbar lettelse til amerikanere i størst nød, hjelp nasjonens gjenoppretting , og reformere institusjoner for å gjøre fremtidige depresjoner mindre sannsynlige.

Anbefalt: