Hvorfor angrep sjimpansen Travis?
Hvorfor angrep sjimpansen Travis?

Video: Hvorfor angrep sjimpansen Travis?

Video: Hvorfor angrep sjimpansen Travis?
Video: Espanjan Aurinkorannikolla toimiva Costan enkelit auttaa pulaan joutuneita suomalaisia 2024, Kan
Anonim

I februar 2009 fikk Travis og hans eier Sandra Herold internasjonal beryktethet etter at han plutselig angrepet Herolds venn Charla Nash og knuste henne grovt, blindet henne mens hun kuttet nesen, ørene og begge hendene og revet ansiktet hennes alvorlig.

Angående dette, hva skjedde med sjimpanseeieren Travis?

25. mai 2010 -- Sandra Herold, Connecticut-kvinnen hvis sjimpanse navngitt Travis gikk på en voldsom smell og rev av ansiktet til Charla Nash, har dødd. Herold, som var 72, døde av en sprukket aortaaneurisme, ifølge en uttalelse utgitt av hennes advokat Robert Golger.

På samme måte, hva skjedde Sandra Herold? Herold , som var 72, døde av en sprukket aortaaneurisme sent mandag, ifølge en uttalelse utgitt av hennes advokat Robert Golger. Hun var eieren av sjimpansen Travis, som gikk på en voldsom smell i februar 2009, og rev ansiktet og hendene av Nash.

For det andre, hvordan angriper en sjimpanse?

Mesteparten av tiden de angrep gjennom burstenger. De biter av fingrene. Det skjer oftere med folk de ikke kjenner så godt og folk som ikke er kjent med sjimpanser . Men sjimpanser i naturen er ikke vant til folk - de er redde for dem.

I hvilken alder blir sjimpanser aggressive?

Men sjimpanser vokser raskt opp, og deres unike intelligens gjør det vanskelig å holde dem stimulert og fornøyd i et menneskelig miljø. Av alder fem de er sterkere enn de fleste voksne mennesker. De bli til ødeleggende og harme over disiplin. De kan, og vil, bite.

Anbefalt: