Hvor bor Marie Kondo nå?
Hvor bor Marie Kondo nå?
Anonim

Etter å ha giftet seg, hun levde i Tokyo, og flyttet senere til San Francisco. Fra og med 2019, hun og familien bo i Los Angeles, California.

Med tanke på dette, hvem er Marie kondos ektemann?

Takumi Kawahara m. 2012

Vet du også, fungerer KonMari-metoden virkelig? KonMari fungerer tydelig for å hjelpe folk med å rydde opp på en rekke nivåer. Det at Marie Kondo har en Netflix-serie gjør også læringsprosessen mer fordøyelig enn å sette seg ned for å lese en bok. Så hvis KonMari ikke arbeid , finn en annen decluttering metode som vekker gleder i stedet.

Dessuten, hva er KonMari-metoden?

De KonMari metode er et system for å forenkle og organisere hjemmet ditt ved å kvitte seg med fysiske gjenstander som ikke bringer glede inn i livet ditt. Den ble laget av organisasjonskonsulent Marie Kondo og beskrevet i detalj i hennes bestselgende bok The Life-Changing Magic of Tidying Up.

Når flyttet Marie Kondo til USA?

I 2016, to år etter at den engelske oversettelsen av "The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing" ble en bestselger, Marie Kondo flyttet til Los Angeles for å etablere sitt konsulentfirma for hjemmeorganisasjon i Amerika.

Anbefalt: