Hva står Cbet for?
Hva står Cbet for?

Video: Hva står Cbet for?

Video: Hva står Cbet for?
Video: Hvad værdsætter du mest hos CB Svendsen? 2024, Kan
Anonim

CBET står for Kompetansebasert utdanning og opplæring . Det er en metodikk som brukes for å levere teknisk og yrkesrettet utdanning og opplæring som fokuserer på hva eleven "bør kunne gjøre" på slutten av en læringsopplevelse.

Foruten dette, hva er en Cbet i helsevesenet?

CBET står for Certified Biomedical Electronics Technician og det er en sertifisering som lar en fagperson installere og reparere medisinsk utstyr på sykehus, klinikker og andre medisinske institusjoner.

Foruten ovenfor, hva er den fullstendige formen for CLS? I databehandling, CLS (for klar skjerm) er en kommando som brukes av kommandolinjetolkerne COMMAND. COM og cmd.exe på DOS, Digital Research FlexOS, IBM OS/2, Microsoft Windows og ReactOS operativsystemer for å tømme skjermen eller konsollvinduet for kommandoer og noen utgang generert av dem.

Tilsvarende, hva står CLT for?

CLT betyr "lytter for øyeblikket til" Så nå vet du - CLT betyr "lytter for øyeblikket til" - ikke takk oss. YW! Hva betyr CLT ? CLT er et akronym, forkortelse eller slangord som er forklart ovenfor hvor CLT definisjon er gitt.

Hvordan blir du BMET-sertifisert?

BMET-sertifisering krever vellykket gjennomføring av et utdanningsprogram, relatert arbeidserfaring og en sertifisering eksamen. Meld deg på en akkreditert institusjon som tilbyr en BMET program. Du kan velge et toårig program for å oppnå en vitenskapelig associate (AS) grad.

Anbefalt: