Hvordan matet Jesus de 5000?
Hvordan matet Jesus de 5000?

Video: Hvordan matet Jesus de 5000?

Video: Hvordan matet Jesus de 5000?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, Kan
Anonim

De Fôring av 5, 000 er også kjent som "miraklet med de fem brødene og to fiskene"; Johannesevangeliet rapporterer det Jesus brukte fem brød og to fisker levert av en gutt mate en mengde. Når Jesus landet og så en stor folkemengde, hadde han medlidenhet med dem og helbredet deres syke.

På samme måte spørs det, hvor matet Jesus de 5000?

Hvor Jesus matet de 5000 ! Dette er i TabghaCapernaum-området nær Genesaretsjøen.

Man kan også spørre hvor mange brød og fisker Jesus brukte? Hvor mange mennesker gjorde Jesus mate med fem brød brød og to fisker? Selv om miraklet er referert til som "matingen av de 5 000", kan de 5 000 mennene, foruten kvinner og barn, tilsvare totalt 15 000 mennesker.

På denne måten, hva er meningen med brødene og fiskene?

brød og fisk . Et mirakel som Jesus utførte; evangeliene registrerer flere tilfeller av dette miraklet, med små forskjeller i detaljer. På den mest kjente måten forkynte Jesus for en mengde på tusener som ble sultne og trengte å få mat, men bare fem brød og to fisker kunne bli funnet.

Hva sa Jesus om mat til de sultne?

Den er en synd å forakte sin neste, men velsignet er den som er snill mot trengende. Den sjenerøse vil selv være velsignet, for de deler maten sin med de fattige. – Ordspråkene 22:9. De som gir til de fattige vil mangler ingenting, men de som lukker øynene for dem, får mange forbannelser.

Anbefalt: