Hva frykter jeg for tidlig for tankene mine Misgivers betyr?
Hva frykter jeg for tidlig for tankene mine Misgivers betyr?

Video: Hva frykter jeg for tidlig for tankene mine Misgivers betyr?

Video: Hva frykter jeg for tidlig for tankene mine Misgivers betyr?
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

De første linje 'I frykt , for tidlig: for mitt sinn misgivers ' midler at tankene mine (Romeos sinn ) advarer ham hvis Romeo går til de fest før hans tid noe vondt kommer til å skje. De andre linje 'En eller annen konsekvens henger fortsatt med de stjerner' midler som gjemmer seg en eller annen konsekvens de stjerner slik at han gjør ikke gå!

På denne måten, hvem sier at jeg frykter for tidlig for tankene mine Misgivers?

Romeo

Vet også, hva er Romeos frykt? Expert Answers info Hovedsaken i passasjen er at Romeo sier han er redd for at de kommer for tidlig fordi han er redd for at det å gå på festen vil føre til alvorlige konsekvenser. Han sier han frykter at kveldens hendelser vil starte en kjede av hendelser som til slutt vil koste ham livet (en alt for tidlig død).

I tillegg, hvorfor sier Romeo at mitt sinn feiler?

De første linje 'Jeg frykter, for tidlig: for tankene mine misgir ' betyr at tankene mine ( Romeos sinn ) advarer ham hvis Romeo gå til de fest før sin tid noe dårlig er kommer til å skje. De andre linje 'En eller annen konsekvens henger fortsatt med de stjerner betyr at noen konsekvens er gjemmer seg i de stjerner slik at han gjør ikke gå!

Er det e'en Så da trosser jeg dere stjerner?

I scene I av akt V ankommer Romeos tjener, Balthasar, til Mantua med nyheten om at Juliet er død (eller så det vises). Forbløffet svarer Romeo, ' Er det e'en slik ? Da trosser jeg deg , stjerner !' Han deretter sender Balthasar av gårde så han kan kjøpe gift, som vil "gå med meg/til Julies grav, for der må jeg bruke deg" (V.

Anbefalt: