Hva betyr jeg er verdens lys?
Hva betyr jeg er verdens lys?

Video: Hva betyr jeg er verdens lys?

Video: Hva betyr jeg er verdens lys?
Video: Kåre Flottorp: Hva betyr Jesus for deg i hverdagen? 2024, April
Anonim

Refererer til seg selv

I Johannes 8:12 bruker Jesus tittelen på seg selv mens han diskuterer med jødene og sier: I er verdens lys . Den som følger meg, skal aldri vandre i mørket, men ha det lys av livet. Begrepet Life of the Verden ” brukes i samme betydning av Jesus på seg selv i Johannes 6:51.

Spørsmålet er også, hva er den åndelige betydningen av lys?

Det er den åndelig og det guddommelige, det er belysning og intelligens. Lys er kilden til godhet og den ultimate virkelighet, og den følger med transcendens inn i Nirvana av buddhistisk doktrine. Det er SOL, og det er hevneren av onde krefter og MØRKE. Lys er kunnskap.

hva betyr Guds lys? I teologi, guddommelig lys (også kalt guddommelig utstråling eller guddommelig refulgens) er et aspekt av guddommelig tilstedeværelse, spesielt en ukjent og mystisk evne til Gud , engler eller mennesker for å uttrykke seg kommunikativt gjennom åndelig midler , snarere enn gjennom fysiske kapasiteter.

Også å vite er, hva betyr det å være lyset?

Den midler gjøre ting som får meg til å føle meg fri og fredelig, overgi kontrollen, stole på intuisjonen min, vise medfølelse og vennlighet til meg selv og andre, og tro på den enkle sannheten at jeg er nok. Det handler om å bringe lys til de mørke stedene.

Hva betyr det at jeg er veien til sannheten og livet?

Den midler at Faderen (Gud, som åpenbart i Jesus) bare er kjent gjennom Jesus. Dette verset sier dette sannhet , dette vei til liv , er en spesiell forståelse av Gud som Jesus har identifisert som vei om tilgivelse og forløsning - kunnskap som vil redde mennesker som er skyldige eller tapt.

Anbefalt: