Er Indiana en felleseiendomsstat for skilsmisse?
Er Indiana en felleseiendomsstat for skilsmisse?

Video: Er Indiana en felleseiendomsstat for skilsmisse?

Video: Er Indiana en felleseiendomsstat for skilsmisse?
Video: 10 PRANKS that Went TERRIBLY Wrong! 2024, Kan
Anonim

Indiana er IKKE en fellesskapets eiendomsstat , som betyr at ekteskapelig eiendom deles ikke automatisk 50/50 mellom ektefellene i en skilsmisse sak.

Er Indiana på denne måten en fellesskapseiendomsstat?

Indiana er ikke en fellesskapets eiendomsstat . Statene er enten felleseiendom stater eller rettferdig fordeling stater, hvor eiendom deles rettferdig, men ikke alltid likt. EN fellesskapets eiendomsstat forutsetter at begge ektefellene eier alle ekteskap

Videre, hva har din kone krav på ved en skilsmisse? All eiendom av mann og kone regnes som "eigedom". Dette betyr at selv eiendom brakt inn de ekteskap med én person blir ekteskapelig eiendom som deles i to i en skilsmisse . Derimot, de retten trenger ikke å gi hver ektefelle en halv av eiendom.

Derav, hvordan deles eiendeler i en skilsmisse i Indiana?

Rettferdig avdeling Indiana er en rettferdig fordeling stat, som betyr sin skilsmisse domstoler dele opp ekteskapelig eiendom rettferdig, men ikke nødvendigvis likt. Mens domstolene antar en lik deling av eiendom er rettferdig og rimelig, kan domstolene avvike fra en 50/50 dele når det passer seg.

Er Texas A 50 50 stat når det gjelder skilsmisse?

Siden Texas er en "samfunnseiendom " stat , vil all ekteskapelig eiendom deles i en 50 - 50 mote ifølge retten med mindre annet er avtalt av skilsmisse ektefeller. Dette betyr at alt som regnes som "up for grabs" i skilsmisse vil bli fordelt likt til hver ektefelle.

Anbefalt: