Hva er Bro-koden?
Hva er Bro-koden?

Video: Hva er Bro-koden?

Video: Hva er Bro-koden?
Video: Ve Manmohan Balaknatha [Full Song] Ve Manmohan Balaknatha 2024, Kan
Anonim

De Brokode er: Bros before Hoes – En 'Hoe' er definert som enhver kvinne som ikke er din kone eller direkte familie. EN Bro har alltid lov til å gjøre noe dumt så lenge brødrene hans gjør det. Hvis en Bro får hund, må den være minst knehøy når den er fullvoksen.

Med tanke på dette, hva er brokodereglene?

EN Bro har alltid lov til å gjøre noe dumt så lenge brødrene hans gjør det. EN Bro skal ikke se på en naken Bro . EN Bro sender aldri et bursdagskort til en annen Bro . EN Bro er ære bundet til å hjelpe sine brødre med gjør-det-selv og flytting.

Videre, hva er Bro-koden angående ekskjærester? De Bro kode . Regel nummer 4: Hvis en jente faller inn under følgende kriterier, er hun utestengt for alltid inntil tidenes ende: A) Var en brors eks - kjæreste . B) Din bror sa spesifikt at han ville ha henne. C) Er din brors søster.

Heri, finnes det noe som Bro Code?

Det er forskjellig for hver vennegruppe. " Der er ingen faste regler for Bro kode ," sier Shawn, en senior ved Rutgers University. Selv om noen regler for Bro kode gjelder de fleste bror grupper, kan vennene dine ha andre spesifikke regler.

Er det mot bro-koden å date en Bros-søster?

Artikkel 19: A Bro skal ikke ligge med en annen Bros søster . Imidlertid, a Bro skal ikke bli sint på en annen Bro sier: "Dude, din søsters varmt!" KONKLUSJON: Det er sannsynligvis best for alle hvis Bros bare skjul bilder av dem søstre når andre Bros kommer over.

Anbefalt: