Hvordan beskriver du Romeo?
Hvordan beskriver du Romeo?

Video: Hvordan beskriver du Romeo?

Video: Hvordan beskriver du Romeo?
Video: Hvordan lage god filterkaffe 2024, Kan
Anonim

En ung mann på rundt seksten år, Romeo er kjekk, intelligent og følsom. Selv om han er impulsiv og umoden, gjør hisidealisme og lidenskap ham til en ekstremt sympatisk karakter. Helives midt i en voldelig feide mellom familien hans og Capulets, men han er overhodet ikke interessert i vold.

Hvordan beskriver akt 1 Romeo på denne måten?

Romeo sin stemning i den første scenen av Akt 1 er ekstremt deprimert og bedrøvet på grunn av Rosalines avvisning. Faktisk kan vi si at han er i en tilstand av følelsesmessig smerte. En del av smerten hans skyldes hans ungdommelige hormoner. Han er en ung mann med en intens libido og ser på Rosalines ønske om å forbli kysk.

Vet også, hvordan vil du beskrive Juliet? Juliet Capulet. Juliet Capulet er en ung og uskyldig tenåringsjente, men hun er også avgjørende, lidenskapelig og egenrådig. Når publikum først møtes Juliet , det er en fars fest. Juliet er helt betatt av Romeo og når hun finner ut at han er en Montague, blir hun knust.

Også å vite er hvordan Shakespeare karakteriserer Romeo?

Romeo er en karakter der vi kan se den "menneskelige tilstanden" fremstilt. Romeo har en stor evne til å elske. Han blir til og med veldig lett forelsket, som vi ser med både Rosaline og Juliet. Det er han imidlertid også karakterisert av Shakespeare som å være så drevet av følelsene hans at han er overrasket og hissig.

Hvordan vil du beskrive Lord Capulet?

Lord Capulet . Unike egenskaper: LordCapulet har mange egenskaper, det viktigste du vil legge merke til er hans drastiske humørsvingninger, også han vil alltid holde seg til sin avgjørelse han tok. Beskrivelse: Lord Capulet er veldig beskyttende overfor familien sin. Han vil kjempe mot alle andre familier som truer hans egne.

Anbefalt: