Hva er misjon og evangelisering i kristendommen?
Hva er misjon og evangelisering i kristendommen?

Video: Hva er misjon og evangelisering i kristendommen?

Video: Hva er misjon og evangelisering i kristendommen?
Video: Hva er Misjon? 2024, Kan
Anonim

EN Kristen misjon er en organisert innsats for å spre Kristendommen til nye konvertitter. Oppdrag involvere å sende enkeltpersoner og grupper, kalt misjonærer, over grenser, oftest geografiske grenser, for å fortsette evangelisering eller andre aktiviteter, som utdannings- eller sykehusarbeid.

Med tanke på dette, hva er evangelisering ifølge Bibelen?

I kristendommen, evangelisering er forpliktelsen til eller handlingen av offentlig forkynnelse (tjeneste) av evangeliet med den hensikt å dele budskapet og læren til Jesus Kristus.

Foruten ovenfor, hva er forskjellen mellom evangelisering og misjonær? Evangelist : "Evangel" betyr "evangelium", så alle som sprer Kristi evangelium er en Evangelist . Dette begrepet brukes vanligvis om noen som gjør det uformelt; i samtale eller slikt heller enn ved å forkynne. Misjonær : Noen som går til evangelisere eller forkynne for bestemte personer som ikke er hans/hennes egne.

Folk spør også, hva er hensikten med evangelisering i kristendommen?

Evangelisering . O. T. Binkley. Kristen evangelisering kan defineres som å bringe Jesu Kristi evangelium til å bære frelsende kraft i menneskers liv. Det er hensikt er å sette menn, kvinner og barn i kontakt med den levende Gud som kom i Jesus for å søke og frelse det som var tapt.

Hva tror evangeliske kristne?

Evangeliske tror i det sentrale i omvendelsen eller "gjenfødt"-erfaringen i å motta frelse, i Bibelens autoritet som Guds åpenbaring til menneskeheten, og i å spre Kristen beskjed.

Anbefalt: