Er det normalt å krangle hver dag?
Er det normalt å krangle hver dag?

Video: Er det normalt å krangle hver dag?

Video: Er det normalt å krangle hver dag?
Video: I dag er det 28. november, slutten på dine problemer og feil! Si ordene og tegn dette tallet på 2024, Kan
Anonim

Så mye som vanlig kommer inn alle forskjellige forhold pakker, husk at du bør ha mer fornøyd dager enn triste i din forhold. Ja det er " vanlig " til argumentere , men det er det ikke normalt å krangle hver dag og det er ikke" vanlig " å bruke mer tid på å føle seg ulykkelig enn å føle seg lykkelig?

På samme måte, hvor ofte krangler det gjennomsnittlige paret?

I følge en fersk undersøkelse utført av Esure, par krangler hele 2455 ganger i året! Det er riktig, par krangler opptil syv ganger om dagen med sexlivet som forårsaker opp mot 87 argumenter et år.

Foruten ovenfor, hvordan slutter jeg å krangle? Hvordan bevare freden

  1. Gå til sengs sint. Flere terapeuter og par sier at de glemmer den meldingen om alltid å løse sinne før de slår inn - og la noen sove på sofaen.
  2. Ta en pause.
  3. Ei opp til din del av kampen.
  4. Finn humoren.
  5. Hold kjeft og berør.
  6. Forby «men».
  7. Husk hva som er viktig.

Senere er spørsmålet, er krangling sunt i et forhold?

Som du kanskje vet fra romantikeren din forhold , fortid eller nåtid, argumenter kommer i alle former og størrelser. Kranglet er sunn fordi du får kommunisert dine frustrasjoner og behov til partneren din. Kranglet trenger ikke å være ondsinnet eller grusom - du kan ha en kjærlig og medfølende konflikt.

Holder par som slåss sammen?

Flere studier gjort i USA har vist det Par som krangler Er mer sannsynlig å Forbli sammen . Psykologer tror at dette kan være tilfellet av flere årsaker, hvorav den vanligste er det faktum at krangling tillater par å fokusere på problemer som må løses før de blir for store.

Anbefalt: