Hva er Bradley-metoden for å føde?
Hva er Bradley-metoden for å føde?

Video: Hva er Bradley-metoden for å føde?

Video: Hva er Bradley-metoden for å føde?
Video: Light Your World (with Hue Bulbs) by Dan Bradley 2024, Kan
Anonim

Bradley-metoden av naturlig fødsel . De Bradley-metoden understreker det fødsel er en naturlig prosess: mødre oppfordres til å stole på kroppen sin og fokusere på kosthold og trening hele veien svangerskap ; og det lærer par å håndtere fødsel gjennom dyp pust og støtte fra en partner eller arbeidsveileder.

Angående dette, hva er metodene for fødsel?

Fødsel og levering metoder og typer fakta Fødsel leveringsalternativer inkluderer naturlig uassistert fødsel , assistert fødsel , og levering ved keisersnitt (keisersnitt). Fødsel leveringssteder inkluderer hjemme, i en fødsel senter eller på sykehus.

Deretter er spørsmålet, hva er Lamaze-metoden for fødsel? De Lamaze metode for fødsel er en metode for fødsel utviklet på 1940-tallet av fødselslege Dr. Ferdinand Lamaze som streber etter å oppmuntre kvinner til å være trygge på sin evne til å gi fødsel . De Lamaze-metoden er et alternativ til Bradley metode av naturlig fødsel.

Herav, når bør jeg starte Bradley Method-klasser?

For de fleste par er den femte måneden den foreslåtte tiden begynne en Bradley-metoden klasse serie som de seriøst start opplæring for arbeidskraft og for deres kommende rolle som foreldre. Jo tidligere du start , jo bedre forberedt vil du være fysisk, følelsesmessig og mentalt.

Hvor mye koster en Bradley Method-klasse?

Priser varierer fra $375-$425 per par for en gruppe Bradley-klassen til $450-$500 for en privat naturlig fødselsklasse.

Anbefalt: