Hva er ansiktstiden i iPhone?
Hva er ansiktstiden i iPhone?

Video: Hva er ansiktstiden i iPhone?

Video: Hva er ansiktstiden i iPhone?
Video: Распаковка РЕФА iPhone 7 с Pandao за 8330 рублей! 2024, Kan
Anonim

Ansiktstid er Apples video- og lydanropstjeneste. Tenk på det som en telefon som bruker Wi-Fi eller mobildataforbindelse i stedet for tradisjonelle telefonlinjer. Du kan bruke den fra hvilken som helst iPhone , iPad, iPod touch eller Mac, for å ringe noen andre som bruker en av disse enhetene.

Når du tar dette i betraktning, hvordan møter du tid?

Du kan ikke lage Ansiktstid anrop fra Android , men det er flere andre måter å foreta videosamtaler på – selv til iPhone- og Mac-brukere. Nei, det er nei Ansiktstid på Android , og det kommer sannsynligvis ikke til å være snart. Ansiktstid er en proprietær standard, og er bare ikke tilgjengelig utenfor Apple-økosystemet.

For det andre, har alle iPhone FaceTime? Alle moderne iPhone Støtte for, iPad og iPod touch-enheter Ansiktstid . Det er gode sjanser for at enheten din støtter det og tilstedeværelsen av den grønne " Ansiktstid "appen er alle du trenge for bekreftelse. * Den iPhone 4 og iPad 2-modeller støttes Ansiktstid over Wi-Fi, men ikke over en mobildatatilkobling.

I forhold til dette, hva er formålet med FaceTime?

I motsetning til lignende tjenester som Skype eller Facebook Messenger, støtter FaceTime utelukkende en-til-en-anrop (dvs. ingen gruppesamtaler) og kan bare brukes til å ringe noen med en kompatibel eple enhet - den vil ikke fungere på Windows- eller Android-telefoner.

Kan du FaceTime på Apple TV?

Ansiktstid er en fin måte å videochatte med langdistanse venner og familie, men hvis du vil heller ha hendene frie mens du slappe av på sofaen, du kan FaceTime på din Apple TV i stedet for iPhone eller iPad.

Anbefalt: