Innholdsfortegnelse:

Hvordan blir mormoner døpt?
Hvordan blir mormoner døpt?

Video: Hvordan blir mormoner døpt?

Video: Hvordan blir mormoner døpt?
Video: Why is Mormon Baptism Invalid? 2024, Kan
Anonim

Dåp er nedfelt i Kirkens fjerde trosartikkel. Barn og voksne konvertitter gå gjennom de samme seremoniene. Dåp er ved total nedsenking i vann og å si av bønner. Seremonien er enkel og upretensiøs, og vanligvis er familie og venner med for å dele gleden over arrangementet.

Her, hva sier du i en LDS-dåp?

Den som er kalt av Gud og har myndighet fra Jesus Kristus til å døpe, skal gå ned i vannet sammen med den som har stilt seg frem for dåp , og skal si , og kaller ham eller henne ved navn: Etter å ha fått i oppdrag fra Jesus Kristus, døper jeg dere til Faderens og Sønnens navn, Foruten ovenfor, kan du gå til en mormonkirke hvis du ikke er mormon? Ikke - Mormoner og Mormoner uten tempelanbefaling er ikke slippes inn i templet. De kirke sier at dette er for å bevare den hellige naturen til praksisene som finner sted inne og for å unngå potensielle distraksjoner og forstyrrelser.

Dessuten, hva får du en mormon for dåp?

LDS dåpsgaver

  • Sterling sølv CTR hjertekjede for jentedåp.
  • Gutteslips og CTR-slipsnål for dåp, 45-tommers.
  • CTR-kjede for barn i sterlingsølv for jentesimulerte perler og krystaller (5-12 år)
  • CTR-kjede for barn i sterlingsølv for jentesimulerte perler og krystaller (5-12 år)

Hvem kan gjøre dåp for de døde?

Ethvert medlem av Kirken som er minst 12 år kan være det døpt for de døde . Unge menn må bære prestedømmet. Det viktigste er at alle som går inn i Herrens hus må være verdige. Du og biskopen din eller en av hans rådgivere vil bestemme din verdighet i et intervju.

Anbefalt: