Hva står easy CBM for?
Hva står easy CBM for?

Video: Hva står easy CBM for?

Video: Hva står easy CBM for?
Video: Легкий CBM 2024, April
Anonim

easyCBM ® er et nettbasert system som gir lese- og matematikk-benchmark- og fremdriftsovervåkingsvurderinger og rapporter for distrikts-, skole- og lærerbruk. Den ble designet av forskere ved University of Oregon som en integrert del av en RTI-modell (Response to Intervention).

Angående dette, er easyCBM gratis?

EasyCBM tilbud gratis læreplanbaserte målinger som du kan bruke i klasserommet. Siden er gratis og tilbyr prober for leseferdighet og matematikk fra K – 8. De oppgitte prober og data ligner på AIMSweb og DIBELS. Derimot, EasyCBM er gratis !

I tillegg, hva er en lese-CBM? Læreplanbasert måling ( CBM ) er en metode lærere bruker for å finne ut hvordan elevene utvikler seg på grunnleggende faglige områder som matematikk, lesning , skriving og staving. CBM kan være nyttig for foreldre fordi det gir oppdatert uke for uke informasjon om fremgangen barna deres gjør.

I tillegg, hva er easyCBM-testing?

easyCBM Lesing er et sett med tiltak for å vurdere tidlig leseferdighet fra barnehage til sjette klasse. Noen av tiltakene er gruppeadministrert og noen er individuelt administrert. Testing kan administreres helt online.

Er Dibels en CBM?

DIBELS ble utviklet basert på læreplanbasert måling ( CBM ), som ble opprettet av Deno og kolleger gjennom Institute for Research and Learning Disabilities ved University of Minnesota på 1970-80-tallet (f.eks. Deno og Mirkin, 1977; Deno, 1985; Deno og Fuchs, 1987; Shinn, 1989).

Anbefalt: